62 53 83 00 salg@furnes-as.no

Moderne utebenker

Parkbenken Diagonal – designed by Snøhetta 

Parkbenken Diagonal er en eksklusiv og stilren parkbenk i moderne design, noe som gjør at den som passer inn i de fleste utemiljøer. Benkens trematerialer har ved levering en dyp og gyllen brunfarge, som over tid med eksponering for sol og regn utvikles til en naturlig sølvgrå patina. Designet fra Snøhetta gir uttrykk av en enkel eleganse og et solid håndverk.

Benken er produsert i Norge i gjenvinnbare materialer; støpejern og tre. Benyttede materialer har lang holdbarhet. 

Utvendige mål: Lengde: 180cm – Bredde: 50cm – Sittehøyde: 45cm

Detaljert beskrivelse

Vekt: 70kg
Sittehøyde: 45cm;
Lengde: 180cm; bredde: 50cm

Benkebordene er behandlet etter Kebony-metoden, en norsk, patentert metode for impregnering som gir et unikt material med lang holdbarhet og eksklusivt utseende. Setet er treverk av type Kebony Clear: FSC-sertifisert Montereyfuru impregnert etter den norske, patenterte Kebony-metoden med et biobasert, fornybart innsatsstoff. Benkebordene er levert av Kebony Norge AS og bearbeidet hos Slottsgulv AS. Delene er montert sammen med sylinderskruer og bolter i syrefast stål.

Sidevangene er i produsert i materialet EN-GJS-500-7 (støpejern av typen seigjern). Sidevangene leveres lakkert i svart med Carbocoat 1343 Finish maling, eller de kan leveres blanklakkerte med Carbothane 133HG noe som gir et grovt utseende og støpejernoverflate. Begge malingstypene leveres av Carboline Norge AS

Miljødeklarasjon:
Materialet støpejern er basert på resirkulert stålskrap, råjern og andre tilsetningsstoffer. Støpejernet lages i henhold til NS-EN 1561 og NS-EN 1563.Trematerialene har Nordisk Miljømerkelisens (Svanemerket) og er FSC-sertifisert. Alle deler er miljøvennlige og resirkulerbare, FDV-dokumentasjon kan fremlegges. Setebordene er FSC-sertifisert og har godkjenningen Nordisk Miljømerkelisens: Svanemerket

Vedlikehold
Oksydasjon av støpejernsoverflaten kan forekomme når denne utsettes for fuktighet, men dette forringer imidlertid ikke produktets bruksegenskaper.

Roger Nyborg

Telefon 911 84 380
Send epost

Ordrekontor

Telefon 625 38 300
Send epost

Du kan også bestille fra vår forhandler:


Print