62 53 83 00 salg@furnes-as.no

Moderne blomsterurner

NYHET! Vi lanserer i 2019 en ny moderne støpejernurne med ekstra god plantedybde – den er også velegnet for å sikre offentlig miljø.

Moderne blomsterurner i støpejern

Hamjern-Design urnene pryder mange norske by- og gatemiljøer, innfartsårer, rundkjøringer, parker, gågater og utsiktspunkt over det ganske land.

Som de klassiske blomsterurnene har også de moderne urnene et tidløst og godt design som passer inn overalt. En av produktfordelene er den ekstra gode plantedybden.

Urnen er robust og kan benyttes både som blomsterurne og kjøretøysperrer eller sikkerhetsurner.

Tyngden og det solide materialet gjør at blomsterurnene.  Volumet i godset gjør at det heller ikke er lett å gjøre hærverk på dem eller stjele de med seg.

Detaljert beskrivelse

Urnene er spesiallaget for beplantning og de er beregnet på utebruk hele året. De er produsert i støpejern og lakkert svart med to lag spesialmaling for jern. Tyngden gjør dem svært stabile – de kan ikke veltes.

Urnene leveres i 2 størrelser
Den nye urnen er utviklet i 2 størrelser og leveres med nivelleringsfot som muliggjør plassering i skrånende terreng:

Ø1400mm (402kg) – Høyde: 70cm
Ø1900mm (706kg) – Høyde: 76cm

Urner med drenering
Vi anbefaler store og dype urner med effektiv drenering. Dreneringshullene gjør at urnene ikke flommer over i regnvær. Hullene er plassert på en forhøyning i senter slik at urnene holder på en viss mengde vann, samtidig som ekstra overvann renner ut.

Vår forhandler LOG AS, har utviklet et eget vanningssystem tilpasset våre urner. For optimale beplantningsresultat anbefaler vi bruk av vanningstanker.

Selvvanningssystem
Vår forhandler LOG AS har utviklet et eget vanningssystem tilpasset våre urner, noe som gir effektiviseringsgevinst og besparelser:

  • Gir bedre vekstvilkår
  • Man sparer tid – det går fortere å fylle vann og vanningsbehovet reduseres
  • Man sparer penger på redusert vedlikeholdsbehov og redusert bemanningsbehov
  • Vanningssystemet sikrer at planten ikke får for mye vann

Roger Nyborg

Telefon 911 84 380
Send epost

Ordrekontor

Telefon 625 38 300
Send epost

Du kan også bestille fra vår forhandler:


Print