62 53 83 00 salg@furnes-as.no

Blomsterurner i støpejern

Våre velkjente støpejerns blomsterurner pryder praktbygninger, parker, gågater, rundkjøringer og utsiktspunkt over hele landet.  I sin tidløse design passer de inn overalt. Den store tyngden og det solide materialet gjør at de fungerer like fint som sikkerhetsmessige sperrer hvor dette er et behov, som de er en visuell pryd for øyet. Det er ikke lett å gjøre hærverk på dem og (for de som måtte tenke i de baner): dette er ikke noe som er lett å stjele med seg.

Detaljert beskrivelse

Urnene er spesiallaget for beplantning og de er beregnet på utebruk hele året. De er produsert i støpejern og lakkert svart med to lag Hammerite maling. Dreneringshull gjør at de ikke flommer over i regnvær. Hullene er plassert på en forhøyning i senter slik at urnene holder på en viss mengde vann, samtidig som ekstra overvann renner ut.
Hver av urnene leveres med øyebolter slik at de med egnet løfteutstyr kan løftes med krok og stropper.  Øyeboltene skjules under blomsterjord.
Det er heller ikke nødvendig å bolte fast urnene, tyngden gjør dem stabile, – disse kan ikke veltes uten bruk av maskinredskap.  En form for fundament som underlag kan en del steder være nødvendig, da de står på tre kuleben som nok pga vekten, kan synke i bakken.

Urnene leveres i 3 størrelser:
Ø940mm (86kg)     – jordvolum 67 liter       Høyde: 25cm
Brukes gjerne også i mindre hager.
Ø1400mm (272kg) – jordvolum 160 liter     Høyde: 38cm
Ø1876mm (490kg) – jordvolum 405 liter     Høyde: 50cm
Egner seg best i større anlegg, offentlig eller privat.

Jordvolum er matematisk utregnet.  Beregn 20% mer jord slik at det blir en høyde i midten. En slik topp er viktig for å få et pent og fungerende vekstresultat.

Vår forhandler LOG AS har utviklet et eget vanningssystem for våre urner.
Vi anbefaler bruk av LOGs vanningstanker.

 

 

Roger Nyborg

Telefon 911 84 380
Send epost

Ordrekontor

Telefon 625 38 300
Send epost

Du kan også bestille fra vår forhandler:


Print